Shopping Cart

No products in the cart.

Monarh Immortal S

Kupaža sorti Merlot i Cabernet Sauvignon. Zatvorenije rubin boje, mirisa voćnog karaktera srednjeg intenziteta. Ukusa punog sa dobro integrisanom oporošću koja doprinosi čvrstinistrukture i karakteru vina. Ravnoteža ukusa i postojanost arome su dobri.

Godina berbe: 2017.

Sadržaj alkohola: 13%  vol

Optimalna temperatura serviranja: 18 °C

Servirati uz ćureće meso sa pečenim krompirom,pečenu piletinu, polutvrde sireve, pačetinu, pastu sa mesom, praseće pečenje.

Naša prva selekcija je crveno vino nazvano Monarh S, čija se posebnost ogleda u brižljivo odabranoj kupaži Merloa i Kabernea, koji su odležali u bariku i hrastovim bačvama, čiji je dodir oplemenio ukus ovog prefinjenog crvenog vina.

Ekspert za vino i njegov veliki poštovalac, prof. dr Slobodan Jović, dao je svoj sud o novom vinu, nastalom kao rezultat selekcije najboljih vina dosadašnjih berbi i mi ne možemo odoleti da ih ne podelimo sa vama.

“Monarh S je najplemenitije otelovljenje duha prirode  i vrhunski spoj njenog poklona i umeća najkompetentnijih enologa. U ovo vino se ne zaljubljuje na prvi pogled, i sa njim se ne flertuje. Ono je za dugu, iskrenu vezu.”