Shopping Cart

No products in the cart.

Tron, u novom ruhu

Filozofija vinarije PIK Oplenac je da proizvodi kvalitetna vina, dostupna svim ljubiteljima ovog pića. Tako postoji linija Tron, linija Villa i Monarh, kao i linija barikiranih vina Constanta. Krunu asortimana predstavlja selekcija Monarh S.

Ono po čemu je linija Tron poznata je izvanredan odnos cene i kvaliteta. Ove godine idemo korak dalje, pomeramo granice, u želji da našim potrošačima priuštimo još bolji užitak ispijanja vina, a da proizvod zadržimo u istoj cenovnoj kategoriji.

Kvalitet vina podignut na viši nivo, sa novitetima i u sastavu i u samom dizajnu etiketa.

Novi vizuelni identitet prati i novo ime. Karakteristični ukusi i specifične mirisne note vina Tron Cabernet Sauvignon,  Tron Cuvee  i Tron Rose od sada će se naći pod novim nazivom Red Tron, White Tron i Rose Tron.

White Tron je Sauvignon blanc, a odlikuju ga arome voćno-cvetnog karaktera, pikantne kiseline i postojana aroma. Slaže se uz blago začinjenu hranu, pice, paste, polutvrde sireve.

Rose Tron je kupaža sorti Merlot i Cabernet Sauvignon, punog ukusa sa prijatnim tonovima. Servirati uz rižoto sa plodovima mora ili piletinom, svetla mesa sa pečurkama, ribu, lagana predjela.

Red Tron je kupaža sorti Cabernet Sauvignon i Merlot. Zatvorenije rubin boje, intenzivnog mirisa voćnog karaktera u kome možete otkriti i elemente hrastovine. Upariti sa pastom ala bolonjeze, meke sireve (Brie, Camembert).

Etiketa je oplemenjena karakterističnim dizajnom koji je zastupljen i  na ostalim linijama vina, sa akcentom na istoriju PIK Oplenca. Novine u dizajnu odnose se na  dodatno obogaćenu teksturu starog papira sa elementima zlatotiska. Uz grafiku vinarije u centralnom delu,  etiketu krasi i latinska izreka: „Vremena se menjaju, a i mi s njima“, čime ukazujemo na naše kontinuirano osavremenjavanje i konstantan rad na unapređenju naše celokupne ponude. Kako kvalitetom, tako i dizajnom idemo u korak s vremenom, čuvajući dobre tekovine tradicije.

 

Za sve nove uspomene, Tron, u novom ruhu.